Utaste @ De Amshoff 22 november

Blog Comments are Disabled

De vorige wijnproeverij was een groot succes. Utaste en De Amshoff organiseren daarom op 22 november nogmaals een proeverij. Het doel van deze proeverij is ons alvast voorbereiden op de Kerst. De wijnen en bijpassende hapjes dienen ter inspiratie voor de feestdagen, zodat iedereen straks iets lekkers op tafel kan zetten. Als je je ideeën voor het menu meeneemt, dan geeft Utaste passende wijnsuggesties.

De_Amshoff

Tijdens de proeverij worden een mousserende, drie witte, drie rode en een dessertwijn geproefd. Jan gaat op zoek naar passende Wijn & Spijs-combinaties. Een tip, bij thuiskomst was een uitgebreide maaltijd overbodig.

Zie hier de uitnodiging. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@utaste.nl of info@de-amshoff.nl

Tags

Comments are closed.