HomeAbout

About

Tja op een blog hoor je ook wat over jezelf te schrijven. Tenminste, ik ben altijd wel nieuwsgierig tijdens het lezen van andere blogs naar de persoon ‘achter’ de blog. Je moet ook weer niet teveel vertellen, want de blog zelf ontrafelt beetje bij beetje de persoon die schrijft.

Waarom ben ik met deze blog begonnen?
Niet omdat ik zo graag dagboeken schrijf. Dit heb ik nog nooit in mijn viagra kopen leven gedaan. Maar wel omdat ik erg van koken en eten houd. Mijn vrienden en familie genieten hier regelmatig van mee en vroegen steeds vaker naar de recepten. In het begin e-mailde ik de recepten rond, maar een blog leek mij praktischer. Tada en zo werd mijn blog geboren. Ondertussen ga ik het steeds leuker vinden om mij hier mee bezig te houden. Het is een uitdaging om elke keer weer lekkere recepten te vinden en te bedenken. Ook de technische kant van de site houdt mij van de straat en de fotografie is een bezigheid op zich. Dus zoals blijkt, het is behoorlijk multidisciplinair en daar ben ik wel van.

Wat kun je hier vinden?
Vooral recepten en informatie over ingrediënten, winkels, kookboeken en restaurants. Af en toe schrijf ik over andere dingen die mij bezig houden. Maar meestal houd ik mij netjes aan de blog-regel: blijf zoveel mogelijk bij één onderwerp.
De recepten zijn over het algemeen niet te ingewikkeld om te maken. Ik zou graag zo koken als Gordon Ramsay, maar naast een baan en een sociaal leven, blijkt dit toch onmogelijk. De recepten zijn vaak afkomstig uit of geïnspireerd op andere kookboeken of andere blogs. Dit is dan netjes vermeld.

Wat mag je doen?
Ik vind het leuk als mensen reacties achter laten op mijn site. Dit helpt mij om mijn site te verbeteren en een beetje positieve feedback op zijn tijd is ook best fijn :-). Mailen kan ook naar kesselvanmaaike[at]hotmail[dot]com. Verder hoop ik dat je door mijn site aan het koken slaat. Je kunt op allerlei manieren recepten bekijken. Gebruik de receptenindex of de zoekfunctie. Je kunt de recepten ook printen.