Utaste @ De Amshoff 27 september

Blog 3 comments

Utaste logoUtaste is een initiatief van Sjoerd Schwering en Niek van de Werken. Zij hebben zich vol overgave gestort op hun eigen webwinkel. Daarnaast hebben ze een wijnbar met sommelier voor op locatie en verzorgen zij wijn en oesterworkshops. Sinds een aantal maanden hebben zij ook een tastbare wijnwinkel in het Wijnfort in Lent. Wat ik leuk vind aan Utaste is dat zij zich steeds meer ontwikkelen op het interactieve vlak. Zo kun je ze volgen op Twitter via @Utaste. Stuur een gerecht en je krijgt een wijnsuggestie terug. Daarnaast zijn ze gestart met een blog waarop video’s te vinden zijn van Niek en zijn ervaringen met diverse wijnen.

Nu hebben de mensen uit de omgeving van Groningen ook de kans om kennis te maken met de wijnen van Utaste. Op 27 september organiseert Utaste een wijnworkshop mét oesters bij De Amshoff in Kiel-Windeweer. De uitnodiging vind je hier: Uitnodiging Utaste@De Amshoff. Ik benieuwd, een wijnproeverij op een mooie locatie als De Amshoff lijkt mij erg leuk. Dus Sjoerd en Niek, ik ben erbij!

Reserveren via info@utaste.nl

Tags

3 Comments

  1. Ik heb er nu al zin in!

  2. Klinkt leuk!

    Maar eens kijken of er een bus die kant op rijdt 🙂

  3. Geen idee eigenlijk. Anders misschien carpoolen. Maar eens kijken wie er komen.