Citroencake

Taart en ander zoet 2 comments

Vriendin Lina maakte een aantal maanden geleden deze citroencake. Voor het eerst sinds weken heb ik dit weekend geen enkele afspraak buiten Groningen. Een goed weekend om een cake te bakken dus. En om mijn site weer eens een ander uiterlijk te geven.

Citroencake

Lina vond haar cake niet genoeg naar citroen smaken. Ik heb het recept daarom iets aangepast en er het sap van een hele citroen aan toegevoegd én de rasp van een limoen. Dus eigenlijk is het nu citroen-limoencake.

2 Comments

  1. Ik heb em ook gemaakt vandaag! Nu ook met meer citroensap en met maanzaad, veel betere citroensmaak… De foto volgt nog op mn site.

  2. Toeval bestaat niet! Ik wilde ook maanzaad erdoor doen op jouw aanraden, maar dat hadden ze niet bij de AH. Volgende keer dan maar. X