The day after the night before

Uit eten 4 comments

Na al het culinaire geweld van afgelopen zaterdag, heb ik op zondag een diepvries pizza gegeten. Op deze manier kan ik langer genieten van de herinneringen aan het eten van zaterdagavond, zonder dat er weer een andere culinaire ervaring overheen komt.

pizza

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse bezoek aan Le Marron. Ik zou er eigenlijk wel veel vaker willen eten, maar het toeval wil, dat het al weer een jaar geleden was. Het was wederom erg lekker. Ysbrandt heeft mij weer weten te verrassen met een aantal fantastische amuses en gerechten. Ook de wijnen van Sandra smaakten er weer uitstekend bij. Als bonus stond Niels in de bediening. Ik vind het erg mooi om te zien hoe mensen (die je kent uit je middelbare schooltijd), zo’n topprestatie weten neer te zetten. Daar heb ik veel bewonderig voor!

Restaurant ‘Le Marron’
Raadhuisstraat 3 te Malden
T: 024-3572705
E: info@grootjachthuis.nl
www.restaurantlemarron.nl

4 Comments

  1. haha, als je niet goed leest lijkt het net alsof je zo’n heerlijke pizza bij Le Marron kan krijgen. Dat is denk ik niet de bedoeling!
    kusje

  2. Dat is zeker niet de bedoeling! Ik had alleen mijn camera niet meegenomen naar Ys en er moest toch een plaatje bij 🙂 . Ik vond het een beetje onbeschoft om daar foto’s te gaan maken. Van Ys en Sandra had echter wel gemogen, zeiden ze. Helaas, volgende keer dan maar.

  3. Juist doen! Het eten van Ys verdient dat ook! Ben benieuwd wat wij in het weekend van de 21e juni gaan eten?!! Wordt weer gezellig en ik heb er veel zin in om jullie weer te zien.. tot volgende week, liaan

  4. Ik ben ook benieuwd wat we de 21ste gaan eten! Ik ben er nog niet helemaal uit waar we gaan eten. Gaat vast goed komen.