Esonstad

Blog 3 comments

Dit weekend een super gezellig meidenweekend gehad in het pittoreske dorpje Esonstad. Met z’n achten zijn we afgereisd naar het Lauwersmeer. Met een krat vol boodschappen, wijn, barbecue en 26 graden hebben wij ons natuurlijk uitstekend vermaakt. Of zoals Lina zou zeggen “het was kostelijk”. Lekker hangen in de tuin met tijdschriften (Esquire, Playboy, Nieuwe Revue, Avantgarde, Jan) en muziek. In Leeuwarden gewinkeld en even bij Doozo binnen geweest. Helaas was het nog te vroeg om de sushi uit te proberen. ‘s Avonds gebbq’ed en beautysalon gespeeld in onze tweepersoons sauna inclusief reinigende gezichtsmaskers. Stukje gefietst en nog meer in de zon gelegen in de tuin. Verder natuurlijk heel veel gekletst en gelachen. De andere parkbewoners zullen onze drukte nog missen!

esonstad

3 Comments

  1. Wat fijn dat je de recepten online hebt gezet!
    x Lina

  2. Mag ik een paar taalfoutjes doorgeven?

    🙂

  3. Ohja, dat was Esther: maar dat had je vast al begrepen! En inderdaad een waar genoegen dat je de recepten online hebt gezet. Nu heb je ze altijd bij de hand wanneer je voor mij gaat koken… Herlich!