Reacties

  1. Wat grappig, heb voor gisteren ook net een salade gemaakt met gerokte kip, mango en avocado. In mijn geval aangevuld met cashewnoten en een dressing van balsamico en honing. Ik ga jouw dressing zeker ook een keer testen 🙂

  2. gerookte 🙂

  3. @hendrik-jan dat is ook nog een goede variatie inderdaad. Gerookte kip. Nog sneller dan zelf kip bakken.

  4. Hee Maaike,
    via via stuimelde ik op je blog en je naam had iets bekends… volgens mij ken ik je van de zusjes. Leuke website heb je! Ik ben al veel dingen tegengekomen die ik zeker eens ga proberen. Groetjes!

  5. @Anneke wat leuk om je hier tegen te komen. We kennen elkaar inderdaad van de Zusjes. Ik lees dat jij tegenwoordig in Mexico zit. Toch handig zo’n blog om een beetje op de hoogte te blijven. Groeten terug.

  6. Bordje is net leeg. Ik heb hem voor mijn vriendin gemaakt en het was een succes! Dank je! Ik ga je blog vaker bekijken.

Laat een reactie achter