Reacties
Laat een reactie achter
-
Zoek
Pagina`s
Vrienden
Archief
Categorie
- Bereidingstijd (266)
- > 60 minuten (47)
- < 15 minuten (42)
- 15 – 30 minuten (110)
- 30 – 60 minuten (70)
- Bijgerechten (18)
- Blog (47)
- Boeken (11)
- Brood (4)
- Drankjes (5)
- Hapjes (45)
- Vegetarisch (19)
- Vis (17)
- Vlees (8)
- Hartige taart (18)
- Hoofdgerechten (179)
- Vegetarisch (52)
- Vis (46)
- Vlees (86)
- Lunch (15)
- Menu (7)
- Ontbijt (8)
- Salades (60)
- Sausjes, spreads en dips (30)
- Smaakmaker (3)
- Soep (29)
- Taart en ander zoet (46)
- Toetjes (28)
- Uit eten (17)
- Uncategorized (1)
- Wijn & Spijs (69)
- Bereidingstijd (266)
Recente Posts
Recente Reacties
- Epiphonevtn - antiquities. These are the Egyptian papyri
- Minke - Waar kan je papieren etiketvellen kopen? Groeten Minke
- Hanneke - Ik zou zo graag gewoon een potje kopen met erin...
- kim luyten - einkorn is de beste gezondste bloem en de lekkerste, de...
- Marij - Hallo Maaike, klopt de inhoud van de bodem wel? Een...
- Pieter - Wij hebben deze week bijna 4 kilo morellen van onze...
Eten!
Food Blogs
Meta
ooh lekker, met groenten dan, had ik maar tijd om te koken…
Van Lina op 12.03.09 5:06 pm
En dan met tahoe of tempeh. Lekker!
Van Maaike op 12.03.09 6:56 pm
Ajo,so lekkerr ja!
Van Corinne op 18.02.10 6:34 pm
Mijn 1e keer zelf soto koken, nou, heeeeeerlijk!
Van Petra op 15.04.11 11:29 am
Mooi! Ik vind hem zelf ook altijd erg lekker.
Van Maaike op 18.04.11 5:26 pm
Lekker en dan met zure sambal. (gewoon sambal oelek met een beetje azijn er door. Geeft de soto net even meer smaak en een zuurtje.
Van Bert op 11.06.11 1:51 pm
Adoeh lekker, vandaag maak ik het toevallig voor mijn hollandse vriendin. Dit moet je niet te vaak achter elkaar eten om de paar maanden, dan blijf soto het lekkerst.
Van Johnny op 18.06.11 1:26 pm
Wat een leuke site! Ik ga dit weekend soto maken. Mijn indo-man doet er ook altijd kemirie-noten door, zegt jou dat wat?
Van Yolanda op 16.12.11 10:11 am
Wat een leuke site! Ik ga dit weekend soto maken. Mijn indo-man doet er ook altijd kemirie-noten door, zegt jou dat wat. Ga zo door in ieder geval
Van Yolanda op 16.12.11 10:13 am
@Yolanda, Dank voor je reactie! Kemiri’s gebruik ik regelmatig in de Indisch keuken. O.a. in deze sajoer. Toevallig zitten ze niet in dit recept, maar probeer het eens uit zou ik zeggen. Succes met de soto.
Van Maaike op 16.12.11 11:38 am
Oh sajoer is ook zo lekker
Van Yolanda op 16.12.11 12:52 pm
Maak dit gerecht vaak; is ons lievelingsgerecht nl.
En je kunt er makkelijk twee dagen van eten, dan is het zelfs nóg lekkerder!! Ik maak het volgens oud-indonesisch recept, geleerd van een oude indonesische oma van mijn ex. Ben nog altijd dankbaar daarvoor.
Van Lucie Sneep op 27.04.14 6:46 pm
Mijn keuken geurt naar soto ajam, lekkerrrrrr. Mijn man (indisch) zegt net “nu ruikt ‘t net zo lekker als vroeger bij mijn indisch omaatje” Compliment, lijkt me!
Van Ine Melis op 07.02.15 6:30 pm
Eindelijk de Soto zoals ik het me herinner mét recept. Woensdag ga ik me uitleven.
Van Yvonne op 16.02.15 2:57 pm
heb u recept gemaakt normaal met zakje van de toko maar dit is DE ECHTE SOTO. Dank je.
Van cocx kunen op 02.11.15 11:49 am