Reacties

 1. ooh lekker, met groenten dan, had ik maar tijd om te koken…

 2. En dan met tahoe of tempeh. Lekker!

 3. Ajo,so lekkerr ja!

 4. Mijn 1e keer zelf soto koken, nou, heeeeeerlijk!

 5. Mooi! Ik vind hem zelf ook altijd erg lekker.

 6. Lekker en dan met zure sambal. (gewoon sambal oelek met een beetje azijn er door. Geeft de soto net even meer smaak en een zuurtje.

 7. Adoeh lekker, vandaag maak ik het toevallig voor mijn hollandse vriendin. Dit moet je niet te vaak achter elkaar eten om de paar maanden, dan blijf soto het lekkerst.

 8. Wat een leuke site! Ik ga dit weekend soto maken. Mijn indo-man doet er ook altijd kemirie-noten door, zegt jou dat wat?

 9. Wat een leuke site! Ik ga dit weekend soto maken. Mijn indo-man doet er ook altijd kemirie-noten door, zegt jou dat wat. Ga zo door in ieder geval

 10. @Yolanda, Dank voor je reactie! Kemiri’s gebruik ik regelmatig in de Indisch keuken. O.a. in deze sajoer. Toevallig zitten ze niet in dit recept, maar probeer het eens uit zou ik zeggen. Succes met de soto.

 11. Oh sajoer is ook zo lekker

 12. Maak dit gerecht vaak; is ons lievelingsgerecht nl.
  En je kunt er makkelijk twee dagen van eten, dan is het zelfs nóg lekkerder!! Ik maak het volgens oud-indonesisch recept, geleerd van een oude indonesische oma van mijn ex. Ben nog altijd dankbaar daarvoor.

 13. Mijn keuken geurt naar soto ajam, lekkerrrrrr. Mijn man (indisch) zegt net “nu ruikt ‘t net zo lekker als vroeger bij mijn indisch omaatje” Compliment, lijkt me!

 14. Eindelijk de Soto zoals ik het me herinner mét recept. Woensdag ga ik me uitleven.

 15. heb u recept gemaakt normaal met zakje van de toko maar dit is DE ECHTE SOTO. Dank je.

Laat een reactie achter