Bruschetta met gorgonzola en Parmaham

< 15 minuten, Hapjes, Vlees 5 comments

Ingrediënten:
| bereidingstijd 15 minuten | 6 stuks |
• 100 g gorgonzola • 1 el melk • 1 volle el pijnboompitten • 6 plakjes Parmaham • 6 sneden brood (ciabatta of boerenbrood)

Bereiding:

Doe de gorgonzola in hakbakje van de staafmixer. Voeg 1 el melk toe en hak de gorgonzola tot een romig mengsel. Voeg de pijnboompitten toe en pulseer een paar keer.

Rooster de sneden brood onder de grill. Besmeer de nog warme sneden brood met de gorgonzola en beleg met een plakje Parmaham.

5 Comments

  1. O lekker! Er gaat toch niks boven een goede bruschetta. En het fijne is dat je er ook zoveel variaties op hebt. Ziet r super lekker uit met die gorgonzola en parma!

  2. Dank je wel!

  3. Pingback: Bruschetta met gorgonzola en Parmaham & Sicilia Rosato - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

  4. Pingback: Bruschetta met gorgonzola en Parmaham & Rupes Shiraz Rosé - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*