Lunchen bij Tebrugge

Uit eten Comments are Disabled

Al een paar maanden kwam ik regelmatig met de auto langs Tebrugge┬áLunch & Catering. Het ligt op mijn route de stad uit. Elke keer dat ik er langs reed, dacht ik ‘Dat ziet er leuk uit! Een nieuwe plek om te lunchen, daar moet ik binnenkort eens heen’. Maar ja, op de momenten dat ik op kantoor was rond lunchtijd (zeldzaam), was Tebrugge niet in mijn gedachten. Tot een aantal weken geleden.

Tebrugge

Collega Frank wilde graag buiten de deur lunchen. En toen schoot plots Tebrugge mij weer te binnen. Op het eerste gezicht lijkt het eetgedeelte van Tebrugge erg klein en erg rustig. Maar wat blijkt, op de eerste verdieping zit een grotere en mooi aangekleede ruimte. De kaart is uitgebreid, alles is vers bereid en biologisch (tenminste dat vertelde het meisje in de bediening).

Ik was aangenaam verrast door de triple sandwich met Parmham, olijventapanade, geitenkaas, artisjokken, zongedroogde tomaatjes, rucola en balsamico frambozen dressing. Dat smaakte naar meer. Dus ondertussen ben ik er ook geweest voor de triple sandwich met huisgemaakte lamsschouder met uienchutney, peterselie, tonijnmayonaise, kappertjes, ijsbergsla, cherrytomaat en basilicum. Vandaag had ik de huisgemaakte soep met de Tebrugge burger. Ik vraag me nu al weer af wat ik de volgende keer ga nemen. Tebrugge smaakt naar meer!

Tebrugge Lunch & Catering

A-weg 8
9718 CS Groningen


Grotere kaart weergeven

P.S. Je kunt ook broodjes bestellen en afhalen.

Tags

Comments are closed.