Entrecôte op brood met tomatenchutney

< 15 minuten, Hoofdgerechten, Lunch, Vlees Comments are Disabled

Niet echt een recept, een broodje met entrecôte en tomatenchutney. Maar wel makkelijk om te maken als je weinig tijd hebt. Maak je eigen variaties. Een gehaktbal of een braadworst op stokbrood is ook heerlijk. Sla en tomaten zorgen voor een paar vitamines. Ketchup, mayonaise, mosterd, piccalilly of chutney zorgen voor extra smaak. En de liefhebbers maken het af met  augurk, ui, kaas of jalapeño-pepers.

entrecote_stokbrood

Ingrediënten:
| bereidingstijd 15 minuten | 2 personen |
• 2 entrecôtes • peper en zout • 1 (meergranen)stokbrood, in vier stukken • 2 handen rucola • eventueel cheddar • tomatenchutney

Bereiding:

Bestrooi de entrecôtes met peper en zout. Grill de entrecôtes een paar minuten aan beide zijden. Leg eventueel een plakjes cheddar op de entrecôtes. Snijd het vlees in reepjes. Beleg het stokbrood met rucola en reepjes entrecôte. Maak af met wat tomatenchutney of eventueel ketchup of mosterd

Comments are closed.