Time is not on my side

Blog 1 comment

De afgelopen weken is mijn post-frequentie ernstig gedaald. Dit komt door grote drukte op mijn werk. En werk gaat toch voor posten op mijn eigen blog. Ik beloof beterschap in de komende tijd! Het blijft nog wel druk, maar een groot project is vrijdag afgerond en dan komt er hopelijk wat meer lucht.

Het is niet zo dat ik in de tussentijd niet lekker eet en geen nieuwe recepten uitprobeer (bijvoorbeeld deze spruitjesgratin met gruy√®re, zelfs Bas lust nu spruitjes). Daar maak ik altijd tijd voor! Het maken van foto’s, het uitschrijven van de recepten en het verzinnen van een leuk bijpassend verhaaltje blijkt wel in het gedrang te komen. En dat vind ik toch erg jammer. Dus vanaf dit weekend weer meer activiteit op deze blog.

One Comment

  1. Nou maaike, dit moet ik ook eens proberen. Zou Ron ze dan eten? Voor mij klinkt het lekker. Misschien ook wel een goed idee voor de broccoli?