Top dieet

Blog 4 comments

Wil je ook van je overtollig Kerstkilo’s worden verlost? Maar staat sporten je tegen en heb je moeite om alle extraatjes te laten staan? Dan is dit dieet iets voor jou! Met dit dieet verlies je gegarandeerd 2 kilo in vijf dagen! Lijkt het je wat? Volg dan onderstaande instructies.

Zorg dat je met Oud & Nieuw in de buurt van veel mensen bent en probeer een griepvirus op te lopen. Het inademen van drie griepdeeltjes is al voldoende! Dat moet te doen zijn. Wil je een grotere kans op succes: Wens dan zoveel mogelijk mensen een gelukkig nieuwjaar (met drie kleffe zoenen en een hand natuurlijk), drink uit andersmans glas, raak zoveel mogelijk deurklinken aan (én niet je handen wassen tussendoor), ga in iemands niesbui staan, gebruik de zakdoek van je buurman en zoek het liefst een ruimte met airconditioning op. Als het goed is krijg je na twee tot drie dagen de eerste symptomen.

De eerste dagen breng je dan met koorts, hoestbuien, hoofdpijn en keelpijn in je bedje door. Je leeft dan op soepjes, sapjes, thee en een enkele boterham. Na een paar dagen gaat het steeds beter, maar de hoestbuien zorgen er wel voor dat je je buikspieren goed blijft trainen en de eetlust blijft ook nog beperkt. Vijf dagen later ben je dan twee kilo kwijt. Succes verzekerd! 

4 Comments

  1. Je hebt gelukkig je humor nog Maaike,
    x An

  2. Ja, je moet toch wat 🙂

  3. Alleen jammer dat die 2 kilo voor 95% vocht is, dat je na 2 dagen er alweer bij hebt… 😉

    Maar veel beterschap gewenst in ieder geval!

  4. Dat is nog eens een opsteker, Mark 😉
    Vandaag weer aan het werk. Alleen lachen leidt nog tot een hoestbui.