Roasted pork

Blog 2 comments

Waarom hebben wij hier niet van die fantastische broodjes met ‘roasted pork, crackling, apple sauce and gravy”?

In Lyme Regis (Engeland) verkochten ze bij The Whole Hog broodjes met per dag wisselend 2 soorten roast. Zo lekker! The Whole Hog is echt een idyllisch zaakje met alleen een groot Engels fornuis (met 3 ovens), een werkblad, een KitchenAid, een fantastisch espressoapparaat en één tafeltje (what more does a girl need?). ‘s Ochtends bakken ze daar muffins, scones, cookies en maken take-away koffie. ‘s Middags serveren ze broodjes met roast. Heel eenvoudig, maar zo puur en lekker door de goede kwaliteit producten. Als ik een eigen horecazaakje zou hebben, dan zou het zo iets zijn. Ik wil terug!

2 Comments

  1. Wat? Ons eerst lekker maken, en dan géén recept? Schande! Een grote schande, zeg ik u!

    (uiteraard 😉 )

  2. <p>Ik heb mezelf ook lekker zitten maken. 🙁 Dus tijdens mijn lunch-ommetje nagedacht hoe ik dat zelf een keer kan maken. Maar waar haal je grote stukken varkensvlees vandaan? Had het er laatst nog met een Engelse over, dat ze het heel erg mist the sunday roast. En dat je in Nederland geen goed vlees voor de roast kunt krijgen. Of je moet het weken van te voren bestellen. Tips?</p>

    Hier een recept:
    http://www.bbc.co.uk/food/recipes/database/roastloinofporkwitha_3179.shtml