Paprika-mozzarellapakketjes

Hapjes, Vegetarisch Comments are Disabled

Dit recept komt uit de Allerhande nummer 6 en is bedoeld voor een ‘slanke’ bbq. Als je het recept echt slank wilt, gebruik dan light-mozzarella. Wij hebben gewone mozzarella gebruikt en de bosui en trostomaatjes weggelaten, want we hadden al tomaat door de salade. Dus we vonden dat alleen paprika met mozzarella ook goed genoeg was.

paprika_pakket

Ingrediënten:
| bereidingstijd 20 minuten | 4 personen |
• 1 pot gegrilde paprika’s • 1 bol mozzarella, in plakken • 1 tl versgemalen peper • 1 tl grof zeezout • 1 bosui, in ringetjes • 1 bakje Tasty Tom-trostomaten • aluminiumfolie

Bereiding:

Neem 4 vierkante stukken aluminiumfolie. Vouw ze dubbel. Leg in het midden van elk vel een halve paprika en twee plakjes mozzarella. Bestrooi de kaas met de peper, het zout en de bosui.

Knip de takjes trostomaat in vieren en verdeel over de mozzarella. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze 5-10 minuten op de barbecue, totdat de kaas gesmolten is. Leg de inhoud van het aluminiumfolie op borden en serveer direct. Lekker met stokbrood. (85 kcal p.p.)

Bron Allerhande 6, 2007

Comments are closed.