BIHP

Uit eten Comments are Disabled

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Jacobien uit eten geweest. Jacobien had ter voorbereiding Iens geraadpleegd  en BIHP uitgezocht als restaurant.
BIHP (hoe je het uitspreekt weten we niet spreek uit als bip, maar we weten  ondertussen dat het de initialen van de eigenaren zijn) zit op de Keizersgracht 335. Ze zijn sinds half maart geopend.

We hebben erg lekker gegeten. Vooraf Griekse loempiaatjes met gehakt, feta en munt, met Skordalia (Griekse knoflookmayonaise). Als hoofdgerecht had ik zeebaarsfilet met saffraanrisotto en sauce antiboise. Na tiramisu met gewelde pruimen. De prima huiswijn wordt steeds aan tafel bij geschonken.

Gezellige gay-bediening en een kok met een grote snor in de keuken. Een echte aanrader!

Om er te kunnen eten moet je per se reserveren. Voordeel is wel dat je je tafel dan de hele avond mag houden. Ze werken namelijk niet met shifts en mensen die niet gereserveerd hebben worden gewoon weggestuurd.

Comments are closed.