Bruschetta met gorgonzola en Parmaham

18.03.11

Ingrediënten:
| bereidingstijd 15 minuten | 6 stuks |
• 100 g gorgonzola • 1 el melk • 1 volle el pijnboompitten • 6 plakjes Parmaham • 6 sneden brood (ciabatta of boerenbrood)

Bereiding:

Doe de gorgonzola in hakbakje van de staafmixer. Voeg 1 el melk toe en hak de gorgonzola tot een romig mengsel. Voeg de pijnboompitten toe en pulseer een paar keer.

Rooster de sneden brood onder de grill. Besmeer de nog warme sneden brood met de gorgonzola en beleg met een plakje Parmaham.


Reacties

  1. O lekker! Er gaat toch niks boven een goede bruschetta. En het fijne is dat je er ook zoveel variaties op hebt. Ziet r super lekker uit met die gorgonzola en parma!

  2. Leuk blog heb je!

  3. Dank je wel!

Laat een reactie achter