Villa Sasso

Uit eten Comments are Disabled

Soms moet je even gebruik maken van het feit dat je eigen baas bent. Met een buitentemperatuur van 31°C, ben ik vandaag mijn kantoor en auto ontvlucht en ben ik op de fiets uitgeweken naar het Paterswoldsemeer.

Janet (van de voormalige Wijnwinkel in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat) werkt sinds kort bij Villa Sasso. Hoog tijd om eens te kijken hoe de lunch daar is. En die was goed!

Het ruime terras van Villa Sasso heeft schitterend uitzicht op het Paterswoldsemeer. Ze serveren een wisselend lunchmenu van 2 of 3 gangen (op verzoek kan ook een salade worden besteld). De twee nieuwe chefs werkten eerder bij Muller en De Vlindertuin en dat is te proeven. De heilbot met erwtenrisotto, cherrytomaatjes, ossenstaartjus en schuimige beurre blanc was perfect bereid. Hetzelfde geldt voor het biologische kalfsvlees met groenten en Madeirajus. De Eton Mess hebben we maar even laten schieten.

Bij de gerechten wordt passende wijn per glas geschonken. De volgende keer zal ik toch eens beter kijken welke wijn het was. Want dat er een volgende keer komt, dat is zeker.

Villa Sasso

Meerweg 221
9752 XC Haren
t: 050 309 13 65
w: www.villasasso.nl

Comments are closed.