Wijn en eten: Utaste

Blog 1 comment

Wijn, oesters, sushi, kaas en sigaren. Wat wil een mens nog meer? Ik eigenlijk niets. Behalve die sigaren dan, dat is niet helemaal mijn ding.

Utaste logoSjoerd Schwering heeft samen met Niek van de Werken en Ferry van Merriënboer eindelijk een droom in vervulling laten gaan. Een wijnbar op locatie. Of zoals ze zelf zeggen: “Utaste komt naar u toe met een luxe bar, de daarbijbehorende wijnen en glazen en een sommelier”. Utaste zorgt naast de wijn of bubbels ook voor sushi, oesters en kaas (en sigaren).

Daarnaast hebben ze ook een webshop waar je de lekkerste wijnen kunt bestellen, de column van de week kunt lezen en je de heren kunt boeken voor je eigen wijnproeverij en oesterfestijn.

Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens een feestje ga geven….

Sjoerd, Niek en Ferry, gefeliciteerd met jullie nieuwe bedrijf! Het idee is helemaal top, de site ziet er goed uit en nu maar hopen dat iedereen zijn geld bij jullie gaat uitgeven.

One Comment

  1. haha, ik ging zoeken naar WAAR hun lokatie dan was. Kwartje viel wat later…!