About

Reacties

 1. Hallo Maaike, Bas kwam net met een lekker ontbijt. Goede smaak, niet te zoet en lekker luchtig maar wel voedzaam. Gefeliciteerd overigens :-).

 2. @Jan mooi dat je het lekker vond. Ik moet veel ontbijtjes maken voor de Alpro Soja-actie 🙂 Daar kan Bas meer over vertellen. Dank trouwens.

 3. Hi Maaike,

  Sinds een tijdje bezoek ik zo nu en dan je website. Je hebt heerlijke recepten geplaatst en je foto’s zien er ook zeer smakelijk (en professioneel!) uit. Heb nog niets van je nagekookt, maar dat gaat zeker een keer gebeuren (kan nog niet kiezen ;-))

  Informatie over de RSS feed is nieuw voor mij, ga me er ook eens in verdiepen en kijken hoe de Google reader werkt. Op dit moment check ik inderdaad een aantal blogs per dag (inclusief die van jou) Lijkt me handig als je maar 1 website hoeft te checken die de nieuwe posts aangeeft.

  Ook je index-pagina vind ik erg handig!
  Zelf ben ik net begonnen dus een indexpagina heeft met 2 recepten nog niet echt zin 😉 Als je het goed vind voeg ik je website bij mijn links toe.

  Groetjes Brenda

 4. Hallo Maaike, zou je het leuk vinden om een keer een blog voor onze website te schrijven? http://www.cookandco.nl

  Met vriendelijke groet,

  Monique

 5. @Brenda, dat is helemaal prima. Ik zal jouw site ook in de gaten houden.

 6. hoi Maaike

  doe zo voort ziet er allemaal heel lekker uit , ook Jij .

 7. Hi Maaike,
  Via google kwam ik op jouw blog terecht en dacht meteen: hey, die ken ik! Wat super leuk! Hoop dat alles goed met jullie gaat. Ik woon nu in Phoenix, AZ met man en zoon en probeer eindelijk eens iets fatsoenlijks op tafel te zetten 😉 Gelukkig kan ik de kunst van jou afkijken. Leuk ook dat je de nacho’s uit de oven erop hebt gezet; die maakte je vroeger al en zijn super lekker! Groetjes Nynke

 8. Hallo Maaike,
  Mooie website, maar nog belangrijker: inspirerende recepten, bedankt!

 9. Hallo Maaike!!vandaag heb ik een appletaart recept gezocht . Daardoor heb ik jouw site gevonden.! ik vond dat dat zeer lekkere recepten heeft.! heel blij!!hehe ik ben een Koreaan. dus kan ik niet vluent Nederlands schrijven.maar ik wil ook Nederlands communiceren met jou of veel mesen van jouw site! Groetjes!

 10. Hallo Maaike,
  Wat een lekkere recepten en ideeen! Omdat ik met mijn volkstuin nogal vaak veel groenten tegelijk heb, zijn jouw recepten heel handig.

 11. Beste Maaike,
  Wat een leuke site heb je! Ga meerdere recepten van je uitproberen, vandaag beginnend met als dessert: de appeltaartjes.
  Bedankt en blijf recepten plaatsen! Succes en groet.
  Marjolein

 12. Ben jij de Maaike 🙂
  Ik ga zaterdag 2,5 kg varkensnek aan de bbq toe vertrouwen. Ik houd je op de hoogte van het resultaat.

Laat een reactie achter