- Maaike van Kessel - https://www.maaikevankessel.nl -

Nacho’s uit de oven


Ingrediënten:
| bereidingstijd 15 minuten |
• 1 halve zak tortillachips • 1 tomaat • 1 lente-ui • 2 handen geraspte kaas • jalapeñopepers naar smaak • eventueel zonnebloempitten

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 225°C. Je kunt ook de grillstand gebruiken. Strooi de tortillachips in een platte ovenschaal. Verdeel de geraspte kaas erover. Snijd de tomaat in partjes, schep de pitjes eruit en snijd vervolgens in kleine stukjes. Snijd de lente-ui in kleine ringetjes en de jalapeñopepers in kleine stukjes. Verdeel tomaat, lente-ui, pepers (en zonnebloempitten) over de tortillachips. Zet de schaal in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Dit duurt maar een paar minuten.

Serveer de nacho’s met tacosaus, guacamole en/of crème fraîche. Je kunt de sauzen er bovenop scheppen, maar ik geef toch de voorkeur aan losse bakjes.