Reacties
Laat een reactie achter
-
Zoek
Pagina`s
Vrienden
Archief
Categorie
- Bereidingstijd (266)
- > 60 minuten (47)
- < 15 minuten (42)
- 15 – 30 minuten (110)
- 30 – 60 minuten (70)
- Bijgerechten (18)
- Blog (47)
- Boeken (11)
- Brood (4)
- Drankjes (5)
- Hapjes (45)
- Vegetarisch (19)
- Vis (17)
- Vlees (8)
- Hartige taart (18)
- Hoofdgerechten (179)
- Vegetarisch (52)
- Vis (46)
- Vlees (86)
- Lunch (15)
- Menu (7)
- Ontbijt (8)
- Salades (60)
- Sausjes, spreads en dips (30)
- Smaakmaker (3)
- Soep (29)
- Taart en ander zoet (46)
- Toetjes (28)
- Uit eten (17)
- Uncategorized (1)
- Wijn & Spijs (69)
- Bereidingstijd (266)
Recente Posts
Recente Reacties
- Epiphonevtn - antiquities. These are the Egyptian papyri
- Minke - Waar kan je papieren etiketvellen kopen? Groeten Minke
- Hanneke - Ik zou zo graag gewoon een potje kopen met erin...
- kim luyten - einkorn is de beste gezondste bloem en de lekkerste, de...
- Marij - Hallo Maaike, klopt de inhoud van de bodem wel? Een...
- Pieter - Wij hebben deze week bijna 4 kilo morellen van onze...
Eten!
Food Blogs
Meta
Altijd geintereseerd in chutneys na onze Nieuw Zeeland verblijf. Daar maakten we chutney van allerlei verschillende vruchten. Werd vaak gedaan met nog groene tomaten. Je gember is lekker, maar je azijn lijkt me wat veel. 350ml is beter?
JG
Van Jean Guillaume op 21.09.09 10:08 pm
Je hebt helemaal gelijk. 350 dl is inderdaad teveel. Dat moest 350 ml zijn. Dank voor de aanwijzing!
Van Maaike op 21.09.09 11:49 pm
Lijkt me een heerlijk recept!
Bedoel je met bakgember de gember van de bakafdeling in potjes ?
Van Excellent-eten op 30.09.09 1:25 pm
Ja. je hebt twee soorten in potjes: bolletjes stemgember en een soort waar bakgember op staat. Dit zijn kleine stukjes stemgember.
Van Maaike op 30.09.09 3:16 pm