- Maaike van Kessel - http://www.maaikevankessel.nl -

Pasta met zalm, citroen en crème fraîche

Even snel een post pasta in elkaar draaien.

Ingrediënten:
| bereidingstijd 20 minuten | 2 personen |
• 150-200 g pasta • 100 g gerookte zalm, in stukjes • 1-2 bosuitjes, in ringetjes • 125 ml crème fraîche • rasp van halve citroen • peper en zout

Bereiding:

Kook de pasta in ruime kokend water gaar. Zet, als de pasta bijna gaar is, een koekenpan op het middelhoog vuur. Fruit de bosui heel kort in een klein beetje olie. Voeg de gerookte zalm en crème fraîche toe. Verwarm de saus kort.

Giet de pasta af en voeg eventueel (als de saus te dik is) een paar eetlepels kookvocht toe aan de saus. Doe de citroenrasp bij de saus en breng op smaak met zout en peper. Meng de saus met de pasta.